Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Unsaved

The Unsaved

03/03/2021 | Flixfilm

The Unsaved på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Drama
Instruktion: Igor Cobileanski
Skuespillere: Igor Babiac, Sergiu Voloc, Ela Ionescu
Spilletid: 80 min
Land: Moldova, Romania
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 6.7

Handling: I en kedelig by bliver en narkohandler med en uambitiøs ven og irriterende mor inspireret af en ubeslutsom elsker til at tage kontrol med sit liv.Se The Unsaved på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Unsaved havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Unsaved på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Unsaved ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Unsaved stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Unsaved, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Unsaved er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar