Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Untamed

The Untamed

25/10/2019 | Flixfilm

The Untamed på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Bartabas
Skuespillere: Bartabas
Spilletid: 93 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: N/A

Handling: I en magisk verden med rivaliserende klaner kæmper to venner mod onde planer og afslører et mørkt mysterium med forbindelse til en tragisk begivenhed fra fortiden.

The Untamed (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Untamed på YouTube.Se The Untamed på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Untamed (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Untamed (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Untamed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Untamed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar