Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Unthinkable

The Unthinkable

20/12/2020 | Flixfilm

The Unthinkable på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Romance, Sci-Fi
Instruktion: Victor Danell
Skuespillere: Christoffer Nordenrot, Lisa Henni, Jesper Barkselius
Spilletid: 129 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Sverige bliver invaderet, og en musiker, der er mærket af familietraumer, forsøger at vinde sin barndomskærestes gunst midt i det store kaos.

The Unthinkable (Den blomstertid nu kommer) havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Unthinkable på YouTube.Se The Unthinkable på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Unthinkable (Den blomstertid nu kommer) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Unthinkable stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Unthinkable, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Unthinkable (Den blomstertid nu kommer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar