Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Untold Tales of Armistead Maupin

The Untold Tales of Armistead Maupin

01/11/2018 | Ingen kommentarer

Se The Untold Tales of Armistead Maupin på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Jennifer M. Kroot
Skuespillere: Armistead Maupin, Frank Biafore, Kate Bornstein, Anita Bryant
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Denne dokumentar om Armistead Maupin, forfatteren til Tales of the City, følger hans liv fra de konservative rødder til hans stigende popularitet som LGBT-forkæmper.


Se The Untold Tales of Armistead Maupin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Untold Tales of Armistead Maupin havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Untold Tales of Armistead Maupin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Untold Tales of Armistead Maupin herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Untold Tales of Armistead Maupin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Untold Tales of Armistead Maupin stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar