Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Untold Tales of Armistead Maupin

The Untold Tales of Armistead Maupin

01/11/2018 | Flixfilm

Se The Untold Tales of Armistead Maupin på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Jennifer M. Kroot
Skuespillere: Armistead Maupin, Frank Biafore, Kate Bornstein, Anita Bryant
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Denne dokumentar om Armistead Maupin, forfatteren til Tales of the City, følger hans liv fra de konservative rødder til hans stigende popularitet som LGBT-forkæmper.

The Untold Tales of Armistead Maupin havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Untold Tales of Armistead Maupin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Untold Tales of Armistead Maupin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Untold Tales of Armistead Maupin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Untold Tales of Armistead Maupin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Untold Tales of Armistead Maupin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar