Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Untouchables

The Untouchables

01/09/2018 | Flixfilm

Se The Untouchables på Netflix

Indspilningsår: 1987
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Brian De Palma
Skuespillere: Kevin Costner, Sean Connery, Charles Martin Smith, Andy Garcia
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: I Brian De Palmas tidstypiske krimidrama gør Eliot Ness alt for at fange den legendariske Al Capone. Også selvom det betyder, at der måske skal bøjes nogle regler.

The Untouchables (De uovervindelige) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Untouchables på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Untouchables (De uovervindelige) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Untouchables stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Untouchables, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Untouchables (De uovervindelige) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Untouchables

  1. Stig - kl. 09:53, 01-09-2018:

    Det er den forkerte “The Untouchables” I linker til (trailer).

    Skriv kommentar