Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Upshaws – The Afterparty

The Upshaws – The Afterparty

14/05/2021 | Flixfilm

The Upshaws – The Afterparty på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Comedy, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mike Epps, Kim Fields, Diamond Lyons
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Den sjove skuespillerstab fra The Upshaws taler om hitserien, deler anekdoter fra deres egen opvækst og spiller et lille modecentreret spil.Se The Upshaws – The Afterparty på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Upshaws – The Afterparty havde premiere på Netflix Danmark den 14. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Upshaws – The Afterparty på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Upshaws – The Afterparty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Upshaws – The Afterparty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Upshaws – The Afterparty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Upshaws – The Afterparty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar