Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Upshaws

The Upshaws

16/02/2023 | Flixfilm

The Upshaws på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Comedy, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mike Epps, Kim Fields, Khali Spraggins
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I denne komedieserie stræber en sort arbejderklassefamilie i Indiana efter et bedre liv og en lykkelig tilværelse, mens de kæmper med hverdagens udfordringer.Se The Upshaws på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Upshaws (Del 3) havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Upshaws på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Upshaws (Del 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Upshaws (Del 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Upshaws, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Upshaws er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar