Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Upside of Anger

The Upside of Anger

04/03/2015 | Flixfilm

Se The Upside of Anger på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Mike Binder
Skuespillere: Joan Allen, Kevin Costner, Erika Christensen, Keri Russell
Spilletid: 118 min
Land: USA, Germany, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Terrys mand går fra hende, og pludselig er hun alene med sine fire døtre, men så falder hun for en tidligere baseballspiller.


Se The Upside of Anger på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Upside of Anger havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Upside of Anger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Upside of Anger herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Upside of Anger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Upside of Anger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar