Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Usual Suspects

The Usual Suspects

01/08/2020 | Flixfilm

Se The Usual Suspects på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: Bryan Singer
Skuespillere: Stephen Baldwin, Gabriel Byrne, Benicio Del Toro, Kevin Pollak
Spilletid: 106 min
Land: USA, Germany
Sprog: English, Hungarian, Spanish, French
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: Da fem forbrydere, som ikke kender hinanden på forhånd, bliver kaldt ind på en politistation i forbindelse med en sag, beslutter de sig for at begå et kup sammen.


Se The Usual Suspects på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Usual Suspects havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Usual Suspects ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Usual Suspects:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Usual Suspects er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Usual Suspects stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar