Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Usual Suspects

The Usual Suspects

01/10/2021 | Flixfilm

The Usual Suspects på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Bryan Singer
Skuespillere: Kevin Spacey, Gabriel Byrne, Chazz Palminteri
Spilletid: 106 min
Land: United States, Germany
Sprog: English, Hungarian, Spanish, French
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Da fem forbrydere, som ikke kender hinanden på forhånd, bliver kaldt ind på en politistation i forbindelse med en sag, beslutter de sig for at begå et kup sammen.

The Usual Suspects havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Usual Suspects på YouTube.Se The Usual Suspects på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Usual Suspects ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Usual Suspects stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Usual Suspects, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Usual Suspects er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar