Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Usual Suspects

The Usual Suspects

26/11/2014 | Ingen kommentarer

Se The Usual Suspects på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: Bryan Singer
Skuespillere: Stephen Baldwin, Gabriel Byrne, Benicio Del Toro, Kevin Pollak
Spilletid: 106 min
Land: USA, Germany
Sprog: English, Hungarian, Spanish, French
IMDb-karakter: 8.5

Resumé: Da fem forbrydere, som ikke kender hinanden på forhånd, bliver kaldt ind på en politistation i forbindelse med en sag, beslutter de sig for at begå et kup sammen.


Se The Usual Suspects på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Usual Suspects havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Usual Suspects ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Usual Suspects herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Usual Suspects er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Usual Suspects stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar