Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Utah Cabin Murders

The Utah Cabin Murders

17/04/2022 | Flixfilm

The Utah Cabin Murders på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Horror
Instruktion: Andrew Jones
Skuespillere: Derek Nelson, Jennifer Sims, Tiffany Ceri
Spilletid: 85 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.7

Handling: En familieferie i en fjerntliggende hytte går fra rolig til gruopvækkende, da to maskerede personer bryder ind.

The Utah Cabin Murders havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Utah Cabin Murders på YouTube.Se The Utah Cabin Murders på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Utah Cabin Murders ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Utah Cabin Murders stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Utah Cabin Murders, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Utah Cabin Murders er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar