Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Valhalla Murders

The Valhalla Murders

10/08/2020 | Flixfilm

Se The Valhalla Murders på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Aldís Amah Hamilton, Bergur Ebbi Benediktsson, Edda Björgvinsdóttir, Gunnar Bersi Björnsson
Spilletid: 50 min
Land: Iceland
Sprog: Icelandic
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: En efterforsker fra Oslo med en smertefuld fortid tager hjem til Island for at hjælpe en dedikeret betjent med at jage en seriemorder, som er knyttet til et mystisk foto.


Se The Valhalla Murders på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Valhalla Murders (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Valhalla Murders (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Valhalla Murders:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Valhalla Murders er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Valhalla Murders (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar