Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Vatican Tapes

The Vatican Tapes

10/03/2017 | Ingen kommentarer

Se The Vatican Tapes på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Mark Neveldine
Skuespillere: Olivia Taylor Dudley, John Patrick Amedori, Dougray Scott, Michael Peña
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English, Aramaic
IMDb-karakter: 5.0

Resumé: En ung kvinde indlagt med et betændt sår bliver besat af sataniske kræfter, som det kræver en præst og to af Vatikanets eksorcister for at uddrive.


Se The Vatican Tapes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Vatican Tapes havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Vatican Tapes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Vatican Tapes herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Vatican Tapes er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Vatican Tapes stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar