Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Vendor

The Vendor

27/12/2019 | Flixfilm

The Vendor på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktion: Odunlade Adekola
Skuespillere: Adunni Ade, Adewale Adebayo, Odunlade Adekola
Spilletid: 102 min
Land: Nigeria
Sprog: Yoruba
IMDb-karakter: N/A

Handling: En avissælger jamrer over sin manglende succes, men undermineres af sin egen dovenskab, da han får et bedre job som chauffør og finder sin rige far.

The Vendor havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Vendor på YouTube.Se The Vendor på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Vendor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Vendor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Vendor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Vendor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar