Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Vendor

The Vendor

27/12/2019 | Flixfilm

Se The Vendor på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En avissælger jamrer over sin manglende succes, men undermineres af sin egen dovenskab, da han får et bedre job som chauffør og finder sin rige far.


Se The Vendor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Vendor havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Vendor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Vendor:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Vendor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Vendor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar