Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Very Last Morning

The Very Last Morning

03/03/2021 | Flixfilm

Se The Very Last Morning på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Ciprian Mega
Skuespillere: Ela Ionescu, Valeriu Andriuta, Ovidiu Crisan, Ana Maria Moldovan
Spilletid: 95 min
Land: Romania, Cyprus
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En mor tvinges af ydre omstændigheder hemmeligt ud i prostitution i udlandet for at forsørge sin familie, indtil en rystende opdagelse får hende til at udforske sin tro.

The Very Last Morning havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Very Last Morning på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Very Last Morning ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Very Last Morning stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Very Last Morning, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Very Last Morning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar