Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Vessel

The Vessel

02/06/2017 | Flixfilm

Se The Vessel på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Julio Quintana
Skuespillere: Lucas Quintana, Martin Sheen, Jacqueline Duprey, Aris Mejias
Spilletid: 86 min
Land: Puerto Rico, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Flere år efter en naturkatastrofe krævede 46 børn som ofre, ophidser en ung mand de overlevende ved at bygge en usædvanlig struktur.


Se The Vessel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Vessel havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Vessel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Vessel:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Vessel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Vessel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar