Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Victims’ Game

The Victims’ Game

30/04/2020 | Flixfilm

Se The Victims’ Game på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hsiao-chuan Chang, Wei-Ning Hsu, Shih-Sian Wang
Spilletid: N/A
Land: Taiwan
Sprog: Mandarin, Min Nan
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Da han opdager, at en datter, han ikke har kontakt med, har forbindelse til en række mystiske mord, risikerer en kriminaltekniker med Aspergers alt for at løse sagen.Se The Victims’ Game på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Victims’ Game (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Victims’ Game (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Victims’ Game:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Victims’ Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Victims’ Game (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar