Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Village

The Village

17/06/2023 | Flixfilm

The Village på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Short, Action, Adventure
Instruktion: Isaac Lawrence
Skuespillere: Sophie Karl, Alexandra Luik, Isaac Lawrence
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English, Latin
IMDb-karakter: N/A

Handling: I en tidligere idyllisk by, som nu domineres af et stort affaldsanlæg, drømmer en ung mand om at ændre den tunge skæbne, som binder ham til stedet.Se The Village på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Village havde premiere på Netflix Danmark den 17. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Village på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Village ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Village stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Village, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Village er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar