Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Violin Player

The Violin Player

01/12/2016 | Ingen kommentarer

Se The Violin Player på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Bauddhayan Mukherji
Skuespillere: Adil Hussain, Ritwick Chakraborty, Nayani Dixit, Sonam Stobgais
Spilletid: 72 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: En arbejdsløs Bollywood-violinist i Mumbai får endelig et lille engagement, men det er det, der sker på vej hjem, som virkelig ændrer alting.


Se The Violin Player på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Violin Player havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Violin Player ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Violin Player herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Violin Player er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Violin Player stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar