Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Visit

The Visit

01/05/2022 | Flixfilm

The Visit på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: M. Night Shyamalan
Skuespillere: Olivia DeJonge, Ed Oxenbould, Deanna Dunagan
Spilletid: 94 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Under et besøg på deres bedsteforældres gård beslutter to børn sig for at lave en film om deres familie, men de opdager snart, at familien gemmer på dystre hemmeligheder.

The Visit havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Visit på YouTube.Se The Visit på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Visit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Visit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Visit, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Visit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar