Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Visit

The Visit

27/02/2020 | Flixfilm

The Visit på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Chidi og Eugenias småborgerlige hverdag bliver sat på den anden ende, da et højtråbende, festglad par flytter ind ved siden af.

The Visit havde premiere på Netflix Danmark den 27. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Visit på YouTube.Se The Visit på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Visit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Visit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Visit, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Visit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
4 kommentarer til The Visit

 1. Uffe Rasmussen - kl. 11:40, 27-02-2020:

  Beklager, men hér torsdag d. 27.2.2020 kl. 11:40 kan jeg (endnu) ikke finde “The Visit” på Netflix …

 2. Flixfilm - kl. 12:08, 27-02-2020:

  Hej Uffe,

  Titlen kan kun findes hvis sprogindstillingerne på Netflix er sat til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

 3. Uffe Rasmussen - kl. 14:23, 27-02-2020:

  Hej Flixfilm!

  Mange tak for tippet – det klarede problemet.

  En smule skuffet bliver man dog, når det går op for én, at der slet ikke er tale om filmen instrueret af M. Night Shyamalan, som jeg ret så gerne ville have set, men en inferiør Nollywood-film (hvis instruktør har et *endnu* mindre mundret navn, Oyefunke Fayoyin), og som ikke engang er at finde på IMDb. En artikel om filmen i den engelsksprogede Wikipedia *kan* man dog finde.

  Begge film hedder “The Visit” og begge film er fra 2015. Det skal selvsagt give problemer.

  Fortsat rigtig god dag; de bedste hilsner fra Uffe 4. Uffe Rasmussen - kl. 14:33, 27-02-2020:

  Næh, nej … det er bliver altså ikke bedre af at inddrage en græsk kortfilm ved navn “The Visit” fra 2016 (ej 2015).

  Det er *heller* ikke denne, der ligger på Netflix, men den er – som det fremgår øverst i denne artikel – at finde på IMDb. Interessant nok havde den premiere dags dato (27/2) for præcis fire år siden … på en græsk filmfestival.

Skriv kommentar