Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Waiter

The Waiter

04/06/2022 | Flixfilm

The Waiter på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Crime, Mystery
Instruktion: Steve Krikris
Skuespillere: Aris Servetalis, Giannis Stankoglou, Alexandros Mavropoulos
Spilletid: 104 min
Land: Greece
Sprog: Greek
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Efter at have fundet et lig bliver en genert tjener viklet ind i et indviklet trekantsdrama og naboens mystiske forsvinden.

The Waiter havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Waiter på YouTube.Se The Waiter på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Waiter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Waiter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Waiter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Waiter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar