Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Waiting Room

The Waiting Room

29/04/2014 | Ingen kommentarer

Se The Waiting Room på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Drama
Instruktør: Zeki Demirkubuz
Skuespillere: Zeki Demirkubuz, Nurhayat Kavrak, Nilüfer Açikalin, Serdar Orçin
Spilletid: 94 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Denne intense dokumentar går bag de lukkede døre på et offentligt hospital, der kæmper med at tage sig af patienter, der i overvejende grad ikke har forsikring.


Se The Waiting Room på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Waiting Room havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Waiting Room ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Waiting Room herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Waiting Room er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Waiting Room stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar