Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Walk

11/08/2017 | Flixfilm

Se The Walk på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Adventure, Biography, Drama
Instruktør: Robert Zemeckis
Skuespillere: Joseph Gordon-Levitt, Guillaume Baillargeon, Émilie Leclerc, Mark Trafford
Spilletid: 123 min
Land: USA
Sprog: English, French, Czech
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Denne historie, som er baseret på virkelige begivenheder, handler om Philippe Petit og hans ulovlige, dødsforagtende linegang mellem Twin Towers i 1974.


Se The Walk på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Walk havde premiere på Netflix Danmark den 11. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Walk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Walk herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Walk er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Walk stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar