Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Walking Dead

The Walking Dead

15/10/2014 | Flixfilm

Se The Walking Dead på Netflix

Indspilningsår: 2010–2022
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Andrew Lincoln, Norman Reedus, Melissa McBride
Spilletid: 44 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Vicesheriffen Rick Grimes vågner op fra koma og opdager, at verden plages af zombier, og han begynder at lede efter en lille skare af overlevende mennesker.

The Walking Dead havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Walking Dead på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Walking Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Walking Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Walking Dead, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Walking Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar