Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Walking Dead

The Walking Dead

15/10/2014 | Flixfilm

Se The Walking Dead på Netflix

Indspilningsår: 2010–
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Norman Reedus, Melissa McBride, Danai Gurira, Andrew Lincoln
Spilletid: 44 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Vicesheriffen Rick Grimes vågner op fra koma og opdager, at verden plages af zombier, og han begynder at lede efter en lille skare af overlevende mennesker.


Se The Walking Dead på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Walking Dead havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Walking Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Walking Dead herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Walking Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Walking Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar