Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Walls of the Moon

The Walls of the Moon

18/04/2019 | Flixfilm

Se The Walls of the Moon på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter en kvinde mister synet i et uheld, lander hun i et trekantsdrama, mens hun søger efter meningen med sit liv.


Se The Walls of the Moon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Walls of the Moon havde premiere på Netflix Danmark den 18. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Walls of the Moon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Walls of the Moon herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Walls of the Moon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Walls of the Moon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar