Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wandering Earth

The Wandering Earth

01/05/2019 | Flixfilm

The Wandering Earth på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Frant Gwo
Skuespillere: Jing Wu, Chuxiao Qu, Guangjie Li
Spilletid: 125 min
Land: China
Sprog: Mandarin, English, Russian, French, Japanese, Korean, Indonesian, Hindi, German
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En kollision med Jupiter truer Jorden, og menneskeheden søger efter en ny sol. Planetens skæbne er nu i hænderne på en gruppe usandsynlige helte.Se The Wandering Earth på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Wandering Earth havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Wandering Earth på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Wandering Earth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wandering Earth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Wandering Earth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Wandering Earth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar