Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The War Next-door

The War Next-door

17/06/2022 | Flixfilm

The War Next-door på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mark Tacher, Elyfer Torres, Allegra Levy
Spilletid: 1 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Da to fjendtligsindede familier ender med at bo side om side i et overklassekvarter, indleder matriarkerne en krig, der får uventede konsekvenser.Se The War Next-door på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The War Next-door (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 17. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The War Next-door på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The War Next-door (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The War Next-door (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The War Next-door, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The War Next-door er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar