Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Ward

01/12/2013 | Flixfilm

Se The Ward på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: John Carpenter
Skuespillere: Amber Heard, Mamie Gummer, Danielle Panabaker, Laura-Leigh
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Kirsten indlægges på et sindssygehospital efter at have sat ild til et hus. Hun finder hurtigt ud af, at der ikke kun er levende patienter på hospitalet.


Se The Ward på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Ward havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Ward ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Ward herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Ward er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ward stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar