Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Warning

The Warning

24/07/2018 | Flixfilm

Se The Warning på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Crime, Drama, Fantasy, Mystery, Thriller
Instruktør: Daniel Calparsoro
Skuespillere: Raúl Arévalo, Aura Garrido, Hugo Arbues, Belén Cuesta
Spilletid: 92 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Efter hans ven bliver skudt, finder Jon et matematisk mønster bag dødsfald, som er sket på det samme sted, og sætter sig for at advare det næste unge offer.

The Warning (Advarslen) havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Warning på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Warning (Advarslen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Warning stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Warning, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Warning (Advarslen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar