Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Warriors

The Warriors

22/06/2018 | Ingen kommentarer

Se The Warriors på Netflix

Indspilningsår: 1979
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Walter Hill
Skuespillere: Michael Beck, James Remar, Dorsey Wright, Brian Tyler
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: En gadebande fra Coney Island bliver uskyldigt anklaget for at have myrdet en karismatisk bandeleder og må kæmpe sig igennem fjendtligt territorium for at komme hjem.


Se The Warriors på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Warriors (Krigerne) havde premiere på Netflix Danmark den 22. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The Warriors (Krigerne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Warriors herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Warriors (Krigerne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Warriors stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar