Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wasteland

The Wasteland

06/01/2022 | Flixfilm

The Wasteland på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En familie i 1800-tallet lever afsides og opsøges af et ondt væsen, der nærer sig ved frygt. Kan lille Diego redde sin mor fra uhyret – og fra hende selv?

The Wasteland (Ødemarken) havde premiere på Netflix Danmark den 6. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Wasteland på YouTube.Se The Wasteland på Netflix


Anmeldelse: The Wasteland

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Wasteland (Ødemarken) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wasteland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Wasteland, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Wasteland (Ødemarken) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar