Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Watch

The Watch

15/10/2018 | Ingen kommentarer

Se The Watch på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Comedy, Horror, Sci-Fi
Instruktør: Akiva Schaffer
Skuespillere: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill, Richard Ayoade
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Fire mænd bruger det lokale vagtværn som et frikvarter fra huslige pligter, men de får hænderne fulde, da de opdager, at nogen planægger en invasion fra rummet.


Se The Watch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Watch 2012 havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Watch 2012 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Watch herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Watch 2012 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Watch stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar