Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Watch

The Watch

15/10/2018 | Flixfilm

The Watch på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Sci-Fi
Instruktion: Akiva Schaffer
Skuespillere: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Fire mænd bruger det lokale vagtværn som et frikvarter fra huslige pligter, men de får hænderne fulde, da de opdager, at nogen planægger en invasion fra rummet.

The Watch 2012 havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Watch på YouTube.Se The Watch på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Watch 2012 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Watch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Watch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Watch 2012 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar