Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Watch

The Watch

15/10/2018 | Flixfilm

Se The Watch på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Sci-Fi
Instruktør: Akiva Schaffer
Skuespillere: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill, Richard Ayoade
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Fire mænd bruger det lokale vagtværn som et frikvarter fra huslige pligter, men de får hænderne fulde, da de opdager, at nogen planægger en invasion fra rummet.Se The Watch på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Watch 2012 havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Watch 2012 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Watch:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Watch 2012 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Watch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar