Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Watcher

The Watcher

13/10/2022 | Flixfilm

The Watcher på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Naomi Watts, Bobby Cannavale, Mia Farrow
Spilletid: 5 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Ildevarslende breve. Mærkelige naboer. Modbydelige trusler. En familie flytter ind i deres drømmehus i forstaden, men drømmen er et mareridt.Se The Watcher på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Watcher (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Watcher på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Watcher (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Watcher (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Watcher, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Watcher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar