Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘The Watcher’ sæson 2 på vej

‘The Watcher’ sæson 2 på vej

08/11/2022 | Flixfilm

Den ildevarslende serie ‘The Watcher’ hvor en tilflytter familie bliver udsat for modbydelige trusler og mærkelige naboer vender tilbage med nye afsnit.

Det bekræfter streamingtjenesten i en pressemeddelese.

Første sæson af ‘The Watcher’, som havde premiere den 13. oktober blev hurtigt blandt en af de mest sete Netflix-serier med et seertal på mere end 125 millioner streamingtimer i løbet af de første fem dage. Samtidig gik serien ind på top 10 i flere end 90 lande.

Artiklen fortsætter under annoncen

I thriller-serien har Dean (Bobby Cannavale) og Nora Brannock (Naomi Watts) netop købt deres drømmehus i den idylliske forstad til Westfield, New Jersey, men de indser de hurtigt, at nabolaget er mindre end imødekommende.

Der er en skør ældre kvinde ved navn Pearl (Mia Farrow) og hendes bror Jasper (Terry Kinney), som sniger sig ind i Brannocks hus og gemmer sig i deres stumtjener. Der er Karen (Jennifer Coolidge), ejendomsmægleren og en gammel kending af Nora, som får dem til at føle, at de ikke rigtig hører til i området, og de nysgerrige naboer Mitch (Richard Kind) og Mo (Margo Martindale), som ikke lader til at forstå begrebet privat ejendomsret.

LÆS OGSÅ   Se den actionfyldte trailer til 'Shadow and Bone' sæson 2

Deres iskolde velkomst bliver hurtigt til et helvede og får Dean og Noras nerver ud på bristepunktet, da skræmmende breve fra en, der kalder sig “The Watcher”, begynder at ankomme i postkassen i takt med at kvarterets skumle hemmeligheder vælter frem.

Serien er skabt af Ryan Murphy og er baseret på en sand historie fra New Jersey i 2018.

Der er på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om hvornår det forventes at ‘The Watcher’ sæson 2 får premiere.

Se ‘The Watcher‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar