Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Watcher

The Watcher

10/01/2017 | Flixfilm

The Watcher på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Ryan Rothmaier
Skuespillere: Erin Cahill, Edi Gathegi, Denise Crosby
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: I denne faktabaserede thriller køber et ungt par deres drømmebolig blot for at opdage, at det har en dyster fortid – og at nogen holder skarpt øje med dem.

The Watcher havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Watcher på YouTube.Se The Watcher på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Watcher ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Watcher stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Watcher, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Watcher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar