Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Watcher

The Watcher

10/01/2017 | Flixfilm

Se The Watcher på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Ryan Rothmaier
Skuespillere: Erin Cahill, Edi Gathegi, Denise Crosby, Riley Baron
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: I denne faktabaserede thriller køber et ungt par deres drømmebolig blot for at opdage, at det har en dyster fortid – og at nogen holder skarpt øje med dem.


Se The Watcher på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Watcher havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Watcher ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Watcher herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Watcher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Watcher stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar