Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Water Horse: Legend of the Deep

The Water Horse: Legend of the Deep

19/01/2017 | Ingen kommentarer

Se The Water Horse: Legend of the Deep på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Adventure
Instruktør: Antonia King
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: En dreng ser et æg klække og noget fantastisk komme ud. Men hvor længe kan han holde noget så stort hemmeligt for sin mor – og de skotske myndigheder?


Se The Water Horse: Legend of the Deep på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Water Horse: Legend of the Deep havde premiere på Netflix Danmark den 19. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Water Horse: Legend of the Deep ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Water Horse: Legend of the Deep herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Water Horse: Legend of the Deep er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Water Horse: Legend of the Deep stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar