Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Water Horse: Legend of the Deep

The Water Horse: Legend of the Deep

19/01/2017 | Flixfilm

Se The Water Horse: Legend of the Deep på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Adventure
Instruktør: Antonia King
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En dreng ser et æg klække og noget fantastisk komme ud. Men hvor længe kan han holde noget så stort hemmeligt for sin mor – og de skotske myndigheder?


Se The Water Horse: Legend of the Deep på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Water Horse: Legend of the Deep havde premiere på Netflix Danmark den 19. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Water Horse: Legend of the Deep ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Water Horse: Legend of the Deep herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Water Horse: Legend of the Deep er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Water Horse: Legend of the Deep stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar