Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Water Man

The Water Man

09/07/2021 | Flixfilm

Se The Water Man på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Adventure, Drama, Family
Instruktion: David Oyelowo
Skuespillere: David Oyelowo, Amiah Miller, Lonnie Chavis
Spilletid: 91 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: 11-årige Gunner er desperat for at redde sin syge mor og løber væk hjemmefra for at finde en mytisk statue, som siges at kunne snyde døden.

The Water Man havde premiere på Netflix Danmark den 9. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Water Man på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Water Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Water Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Water Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Water Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar