Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Waterboy

The Waterboy

01/05/2014 | Flixfilm

Se The Waterboy på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Comedy, Sport
Instruktør: Frank Coraci
Skuespillere: Adam Sandler, Kathy Bates, Henry Winkler, Fairuza Balk
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Bobby Boucher er en forsagt "vandbærer” på fodboldholdet, som forvandles til den skrappeste forsvarsspiller på banen, da en strøm af ophobet frustration udløses!


Se The Waterboy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Waterboy havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Waterboy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Waterboy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Waterboy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Waterboy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar