Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Wave

12/12/2021 | Flixfilm

The Wave på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktion: Roar Uthaug
Skuespillere: Kristoffer Joner, Ane Dahl Torp, Jonas Hoff Oftebro
Spilletid: 105 min
Land: Norway, Sweden
Sprog: Norwegian, English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En norsk geolog har 10 minutter til at redde så mange mennesker som muligt, da en tsunami rammer et fjordsamfund.

The Wave (Bølgen) havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Wave på YouTube.Se The Wave på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Wave (Bølgen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wave stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Wave, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Wave (Bølgen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar