Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Way Back

The Way Back

01/04/2019 | Flixfilm

Se The Way Back på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Adventure, Drama, History
Instruktør: Peter Weir
Skuespillere: Dragos Bucur, Colin Farrell, Ed Harris, Alexandru Potocean
Spilletid: 133 min
Land: USA, United Arab Emirates, Poland, India
Sprog: Tibetan, Mongolian, English, Russian, Polish
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: En gruppe soldater flygter fra en arbejdslejr under Anden Verdenskrig og begiver sig ud på en rejse, som krydser Gobi-ørkenen og Himalaya.


Se The Way Back på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Way Back havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Way Back ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Way Back herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Way Back er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Way Back stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar