Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Way Back

The Way Back

01/04/2019 | Flixfilm

Se The Way Back på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Adventure, Drama, History
Instruktør: Peter Weir
Skuespillere: Dragos Bucur, Colin Farrell, Ed Harris, Alexandru Potocean
Spilletid: 133 min
Land: USA, United Arab Emirates, Poland, India
Sprog: English, Russian, Polish, Tibetan, Mongolian
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En gruppe soldater flygter fra en arbejdslejr under Anden Verdenskrig og begiver sig ud på en rejse, som krydser Gobi-ørkenen og Himalaya.

The Way Back havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Way Back på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Way Back ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Way Back stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Way Back, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Way Back er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar