Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Way of the Gun

The Way of the Gun

04/03/2015 | Flixfilm

The Way of the Gun på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Christopher McQuarrie
Skuespillere: Ryan Phillippe, Benicio Del Toro, Juliette Lewis
Spilletid: 119 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: To forbrydere får hænderne mere end fulde, da de kidnapper en rugemor for at få en løsesum fra barnets gangsterfar.Se The Way of the Gun på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Way of the Gun havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Way of the Gun på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Way of the Gun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Way of the Gun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Way of the Gun, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Way of the Gun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar