Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Way of the Gun

The Way of the Gun

04/03/2015 | Flixfilm

Se The Way of the Gun på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Christopher McQuarrie
Skuespillere: Ryan Phillippe, Benicio Del Toro, Juliette Lewis, Taye Diggs
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: To forbrydere får hænderne mere end fulde, da de kidnapper en rugemor for at få en løsesum fra barnets gangsterfar.Se The Way of the Gun på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Way of the Gun havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Way of the Gun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Way of the Gun:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Way of the Gun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Way of the Gun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar