Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Way of the Househusband

The Way of the Househusband

08/10/2021 | Flixfilm

The Way of the Househusband på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation, Action, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kenjirô Tsuda, Shizuka Itô, Kazuyuki Okitsu
Spilletid: 16 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Efter at være forsvundet fra underverdenen bryder den legendariske yakuza Tatsu "Den Udødelige Drage" atter frem i lyset – som hårdkogt, dedikeret hjemmegående husfar.

The Way of the Househusband (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Way of the Househusband på YouTube.Se The Way of the Househusband på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Way of the Househusband (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Way of the Househusband (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Way of the Househusband, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Way of the Househusband er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar