Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Way of War

The Way of War

15/04/2016 | Flixfilm

Se The Way of War på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Thriller
Instruktør: John R. Carter
Skuespillere: Cuba Gooding Jr., Clarence Williams III, John Terry, Jaclyn DeSantis
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.2

Beskrivelse: Specialagent David Wolfe sendes på en mission for at dræbe en terrorist, men opdager en sammensværgelse, som involverer den amerikanske regering.


Se The Way of War på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Way of War havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Way of War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Way of War herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Way of War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Way of War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar