Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Way Way Back

The Way Way Back

01/01/2016 | Flixfilm

Se The Way Way Back på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Nat Faxon, Jim Rash
Skuespillere: Steve Carell, Toni Collette, Allison Janney, AnnaSophia Robb
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En introvert teenager finder et ståsted, da lederen af et lokalt vandland giver ham et sommerferiejob, så han slipper for at tilbringe sommeren sammen med sin familie.

The Way Way Back havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Way Way Back på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Way Way Back ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Way Way Back stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Way Way Back, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Way Way Back er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar