Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Way Way Back

The Way Way Back

01/01/2016 | Flixfilm

Se The Way Way Back på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Nat Faxon, Jim Rash
Skuespillere: Steve Carell, Toni Collette, Allison Janney, AnnaSophia Robb
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: En introvert teenager finder et ståsted, da lederen af et lokalt vandland giver ham et sommerferiejob, så han slipper for at tilbringe sommeren sammen med sin familie.


Se The Way Way Back på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Way Way Back havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Way Way Back ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Way Way Back herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Way Way Back er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Way Way Back stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar