Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Way We Dance

The Way We Dance

27/10/2016 | Flixfilm

Se The Way We Dance på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama
Instruktør: Adam Wong
Skuespillere: Cherry Ngan, Babyjohn Choi, Lok Man Yeung, Janice Fan
Spilletid: 110 min
Land: Hong Kong
Sprog: Cantonese
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Da hun dropper ud af universitetets dansetrup, finder Fleur inspiration i tai chi og opfinder sin egen unikke stil inden for streetdance.


Se The Way We Dance på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Way We Dance havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Way We Dance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Way We Dance:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Way We Dance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Way We Dance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar