Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Way

03/10/2014 | Flixfilm

Se The Way på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Emilio Estevez
Skuespillere: Martin Sheen, Emilio Estevez, Deborah Kara Unger
Spilletid: 123 min
Land: Spain, United States
Sprog: English, Spanish, French, Catalan, Italian
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Efter sønnens død under en pilgrimsrejse på Camino de Santiago i Pyrenæerne beslutter en sorgramt far at gennemføre den 800 km lange vandring til Spanien.

The Way havde premiere på Netflix Danmark den 3. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Way på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Way ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Way stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Way, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Way er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Way

  1. Peter - kl. 15:49, 06-10-2018:

    findes ikke mere på netflix

    Skriv kommentar