Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The We and the I

The We and the I

02/11/2014 | Flixfilm

The We and the I på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Drama
Instruktion: Michel Gondry
Skuespillere: Michael Brodie, Teresa Lynn, Francesca Pinto
Spilletid: 103 min
Land: United Kingdom, United States, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: På en bustur hjem fra sidste skoledag fortæller en gruppe teenagere i Bronx om deres håb, problemer og spirende forhold.

The We and the I havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The We and the I på YouTube.Se The We and the I på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The We and the I ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The We and the I stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The We and the I, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The We and the I er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar