Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Weapon

The Weapon

30/07/2021 | Flixfilm

The Weapon på Netflix

Produktionsår: 1956
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktion: Val Guest, Hal E. Chester
Skuespillere: Steve Cochran, Lizabeth Scott, George Cole
Spilletid: 77 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Efter at have fundet en pistol og skudt sin ven ved et uheld flygter en ung dreng i panik og bliver forfulgt både af politiet og en morder med forbindelse til våbnet.Se The Weapon på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Weapon havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Weapon på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Weapon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Weapon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Weapon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Weapon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar