Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Weather Forecast

The Weather Forecast

11/10/2019 | Flixfilm

Se The Weather Forecast på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da en leverance af kister indvarsler en hård vinter, stikker beboerne på et plejehjem af og genopdager verden udenfor.


Se The Weather Forecast på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Weather Forecast havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Weather Forecast ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Weather Forecast herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Weather Forecast er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Weather Forecast stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar