Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Weather Forecast

The Weather Forecast

11/10/2019 | Flixfilm

The Weather Forecast på Netflix

Produktionsår: 1983
Genre: Drama
Instruktion: Antoni Krauze
Skuespillere: Halina Buyno-Loza, Zofia Cegielkowa, Barbara Chojecka
Spilletid: 86 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da en leverance af kister indvarsler en hård vinter, stikker beboerne på et plejehjem af og genopdager verden udenfor.

The Weather Forecast havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Weather Forecast på YouTube.Se The Weather Forecast på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Weather Forecast ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Weather Forecast stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Weather Forecast, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Weather Forecast er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar