Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wedding Bet

The Wedding Bet

04/03/2015 | Flixfilm

Se The Wedding Bet på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En vordende brudgom og hans fire brudesvende i 30'erne bruger ugen før brylluppet på at tænke over afslutningen på deres forlængede ungkarleliv.


Se The Wedding Bet på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Wedding Bet havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Wedding Bet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Wedding Bet herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Wedding Bet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wedding Bet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar